All Inclusive feesten

Van kleine feesten tot grote partijen

Feestzalen

Zalencentrum De Parel biedt ruimtes voor feesten van allerlei formaten.

FeestzalenDe Parel beschikt over een groot aantal feestzalen van verschillende omvang. Van gezellige familie bijeenkomst tot imposant bedrijfsfeest tot wel 2000 gasten. Dit kan full service maar u kunt ook feesten organiseren met uw eigen catering, decoratie en techniek.

Zalencentrum De Parel is veel meer dan zomaar een gezellige feestlocatie.

Gebouwd als een bunker wordt de geluidshinder voor omwonende maximaal beperkt. Hiernaast maken de gesloten ruimten het, door hypermoderne klimaatbeheersing, mogelijk de gasten een optimale luchtkwaliteit en temperatuur te bieden.

De Parel biedt feestruimten die beantwoorden aan de hoge kwaliteit- en veiligheidseisen. Van een gezellige familiaire bijeenkomst, personeelsfeest tot een grootschalige houseparty.... Wij durven het aan tot in de kleine uurtjes!

  • Klik hier voor ons complete zalenoverzicht. 

 

Heerlijk genieten in ons sfeervolle Grand café

Restaurant vanaf biljartkamerGebruik ons volledig ingerichte grand café voor uw (bedrijfs)feest.

Door de unieke indeling van deze 300 m2 grootte ruimte kunt u dit onderdeel van De Parel ook prima gebruiken voor de ontvangst van kleinere groepen. Door het gebruik van 2 mobiele scheidingswanden is deze horeca prima op te delen. Het gehele grand café bied ruimte aan 300 gasten.

Keuken

De Parel beschikt over een volledig ingerichte professionele keuken. Onze kok maakt voor u graag de mooiste gerechten, buffetten en lekkere hapjes. Onder bepaalde voorwaarden kunt u deze keuken ook laten gebruiken door uw eigen cateraar.

 

Plannen button

 

 

zalencentrumdeparel
 

De Parel Sports & Events BV
Prinses Margrietstraat 15
4793 CB Fijnaart (NB)

 

T | 0168 33 14 14
W | www.deparel.org
E | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook1 Twitter1