All Inclusive feesten

Van kleine feesten tot grote partijen

Eten & Drinken in De Parel

Een feestje wordt pas echt leuk als er wat te eten is.

Maartje serveert hapjes kleinDaarom zijn er in ons € 21,00 arrangement standaard 4 gangen met basishapjes opgenomen. Bij het bespreken van uw feest maakt u hier een keuze uit. Een opsomming van de basishapjes vindt u hier

Vindt u 4 gangen met hapjes maar wat magertjes dan kunt u het aantal gangen uitbreiden en/of de hapjes upgraden. Ons complete assortiment hapjes inclusief de prijzen vindt u hier.

Gaandeweg uw feest kunt u ook een buffet laten opstellen.  U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een saté- of tappasbuffet.


Dineren

Peter serveert drank kleinVooraf in het restaurant van De Parel dineren kan natuurlijk ook. Onze horecamanager Björn is een gekwalificeerd kok. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. Hij maakt voor u de mooiste buffetten of wij serveren desgewenst uw bestelling tot op uw tafel. Een aantal verschillende voorbeelden van de buffetten en diners vindt u hier.

In de afgelopen jaren hebben wij verzoeken gehad voor de meest exotische en origineelste diners. Wilt u eens wat anders; laat het ons weten. Wij maken het graag voor u.

Het feest afsluiten op z’n Brabants met een koffietafel, koffie en broodjes of met een zakje friet wordt door uw gasten altijd gewaardeerd. Tevens geeft u hiermee op een wel zeer vriendelijke wijze aan dat het einde van het feest in zicht is.

Bjorn in keuken met beenham  Bjorn met dienblad voor trap horeca

 

Plannen button

 

 

zalencentrumdeparel
 

De Parel Sports & Events BV
Prinses Margrietstraat 15
4793 CB Fijnaart (NB)

 

T | 0168 33 14 14
W | www.deparel.org
E | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook1 Twitter1